Kui keegi oleks mulle öelnud, et minust saab tantsuõpetaja, oleks ma nad naeruga pikalt saatnud! :D

Shuffle treener Johanna räägib, kuidas aga just selleni jõudis 😊

Ma armastasin tantsimist juba kui ma laps olin, käisin kolmes erinevas tantsutrennis korraga. Tegin showtantsu, peotantsu ja rahvatantsu. Aga 11-aastasena kolisin teise linna ja pidin kõik trennid maha jätma. Ma proovisin uuesti uues tantsustuudios alustada, aga tundsin ennast sissetungijana. Lõpetasin tantsimise ja otsisin endale uued hobid…

10 aastat hiljem üritas minu parim sõbranna Amsterdamis mulle Shuffle tantsu õpetada. Ma olin alguses väga vastu sellele. Ma ütlesin endale, et ma ei ole piisavalt hea, et seda uut keerulist asja õppida. Aga kui ma sõbranna juurest koju läksin, ei saanud ma seda tantsu enda peast välja ja otsustasin, et annan shufflele võimaluse. Ja see stiil tõmbas mind endasse.

Ma harjutasin iga päev mitu tundi ja ei suutnud mitte tantsida, kui muusikat kuskil kuulsin. Ja ma tahtsin nii väga teistele näidata, mida ma nüüd teha oskan. Mõnes mõtte andis shuffle mulle mingisuguse eesmärgi elus.

Alates sellest ajast ma teadsin, mida ma oma eluga teha tahan. Mõte oma teadmiste, oskuste ja kogemuste jagamisest tundus midagi, mida ma pean oma elus tegema. Ma leidsin ülesse oma sihi, shuffle andis mulle eneseteadmise. Ja mitte ainult selle, et ma olen shuffle tantsija, vaid ka selle, et ma teadsin, mida ma elult tahan.

 

Olen igavesti tänulik oma sõbranna Josefinele, et ta mulle seda maailma tutvustas. Ja ka kogu selle stiili ja tantsumaailma kommuunile.

Mine jälgi Johannat ka Instagrammis @jkarjus, sealt saad Shufflet igast otsast näha 8-) ja tule trenni ;)