Teele Triinu Jäär

Liikumine on olnud minu elu lahutamatu osa nii kaua, kui mäletan. Lapsest saati olen tundnud armastust liikumise vastu. Liikumine on minu viis väljendada oma sisemist energiat ja leida tasakaalu elus.

Minu liikumisteekond algas võimlemisega, mis aitas mul avastada keha paindlikkust ja võimalusi. See õpetas mind distsipliini ja täpsust, mis on mind saatnud läbi kogu elu.

Võistlustants on olnud üks oluline osa minu elust, kus sain väljendada oma emotsioone läbi liikumise ja muusika. Tants on mulle õpetanud partnerluse ja koostöö tähtsust ning andnud mulle võimaluse rääkida oma lugu läbi rütmi ja liigutuste.

Jooga leidmine oli minu jaoks loomulik jätk, tuues minu ellu rahu ja sügavama ühenduse iseendaga. Eriliselt meeldib mulle vinyasa ja yin jooga, kuna need kaks stiili täiendavad teineteist suurepäraselt. Vinyasa jooga dünaamilised ja voolavad liigutused pakuvad mulle füüsilist väljakutset ja energiat, samas kui yin jooga rahulik ja meditatiivne olemus aitab mul süveneda sügavamatesse kihtidesse, leides lõõgastust ja tasakaalu.

Keharaskusega lihastreening on minu jaoks oluline, sest usun, et keha peab olema harmooniliselt tugev. Mulle meeldib, kui iga trenn on huvitav ja väljakutsuv, pakkudes midagi uut ja ootamatut.

Minu elu on alati olnud liikumise ja vaimse arengu harmooniline kooslus. Liikumine on minu viis terviklik, õnnelik ja tasakaalus, ning olen alati valmis avastama uusi viise, kuidas oma keha ja meelt treenida, samuti innustama teisi leidma rõõmu liikumisest.