Ära enam oota – liitu oktoobris (tantsu)trennidega!

Oktoober on käes ja kui mõtled tantsutrenniga liitumisest, siis tea, et kunagi ei ole liiga hilja! TantsuGeen stuudios on sul võimalus alustada igal ajal. Olgu su eesmärk avastada uus hobi, parandada füüsilist vormi või lihtsalt leida hetki, kus tantsuga argimuresid peletada – uksed on avatud kõigile ja kogu aeg!

 

Sageli arvatakse, et trenni tuleb alustada hooaja alguses või et hiljem liitudes jääd teistest maha. Meie usume, et igaüks liigub oma tempos ja tähtis on hoopis järjepidevus ja tahe proovida. Seepärast oleme paindlikud ja ei nõua katseid ega lepinguid – liitu siis, kui tunned, et oled valmis. Meie treenerid toetavad sind igal sammul ning aitavad leida just sulle sobiva taseme ja stiili.

 

TantsuGeenis on tunde igale vanusele ja kogemustasemele. Alustajaid ootavad soojad ja toetavad trennid, kus saad sammhaaval areneda. Edasijõudnutele pakume väljakutseid, mis viivad oskused uuele tasemele. Samuti on trennid suurepärane viis parandada vastupidavust ja painduvust, mis aitavad sul tunda end paremini igapäevaelus.

 

Proovitrennid on tasuta ja esimene proovikuu on -50% ning lisaks on erinevaid soodustusi ja pakette.

Ära lase mööda võimalust liituda – oktoober on täpselt õige aeg, et alustada! Liikumine ja tants pakuvad sulle nii rõõmu kui ka tervist, ning oled alati oodatud meie sõbralikku kogukonda.

 

Tule ja liitu, sest tantsule ja trennile ei ole kunagi liiga hilja!