Laura Taal

Minu teekond tantsus sai alguse juba 5.aastaselt, mil lasteaias hakkasid toimuma lastele suunatud tantsutrennid, kus tundsin end kuidagi justkui kohas, millest olin alati puudust tundnud. Tänu suunamisele astusin juba esimeses klassis tantsukallakuga erisuunda ning liitusin oma esimese tantsukooliga. 11 aasta jooksul arendasin end mitmetes stiilides nagu kaasaegne tants, ballett, estraaditants, seltskonnatants, rahvatants ja ajalooline tants.
Vogue stiili leidsin enda jaoks 2012.aastal ning see oli armastus esimesest silmapilgust. Midagi nii erilist ei osanud ma ettegi kujutada ning lahti lasta polnud enam võimalik.
10 aastat õppisin Eesti suurimas tänavatantsukoolis ning sain osaleda pea loendamatul arvul koolitustel üle maailma tuntud treeneritelt nagu Archie Burnett, Leiomy Maldonado, Javier Ninja, Dashaun Wesley, Yanou Ninja, Malkom, Shaik, King Charles, Henry Link, Renegade, Storm jne.
Treeneritööni jõudsin ma 2020.aastal ning alates 2023.aastast olen ka Estonian Ballroom Scene ehk Eesti Vogue’i kogukonna üks eestvedajatest.
Lisaks olen omandanud EOK tase 3 treeneripaberid ja noorsootöötaja tase 6 tunnistuse.
Kuna tantsu ja moe- ning ilumaailm on alati omavahel seotud olnud, olen ka juba 8 aastat olnud jumestaja-grimeerija ja soengumeister ning nüüdseks ka ilusalongi omanik.
Minu trenni on alati oodatud igaüks, kes soovib midagi uut ja põnevat katseda! Suurima heameelega aitan igaüht tema teekonnal!
Laura trennid Tantsugeenis: Vogue 16+